Az én üzletem

Nekem. Nekünk. Mindenkinek.

dsc_0724_large.jpg

 

 

2011. október 22.  Hogyan s miért?


Sok szeretettel köszöntök mindenkit és nagyon boldog és hálás vagyok hogy most itt állhatok előttetek és ismét lehetőségem nyílik rá, hogy megosszam veletek a gondolataim.

Bali Imrének hívnak, Ökonetes hálózatépítő vagyok! Büszke arra, hogy ehhez a csapathoz, társadalomhoz tartozom. Debrecenben élek és Hajdúszoboszlón építem csapatom hálózat vezetőm Gyalai Tünde, szponzorom Szénási Tibor és lelkes munkatársaim segítségével.

2010. novemberében regisztráltam be az Ökonetbe. Az első honapok még az útkereséssel teltek de a következő év  februárjára már dülőre jutottam önmagammal, és eldöntöttem hogy nem csak az egészségem fogom az Ökonettel visszerezni, hanem dolgozni fogok benne és rendbe teszem az életem minde féle téren. Hamar rájöttem, hogy nagyon jó helyre csöppentem mert Tündiben és Tibiben kiváló tanítókra találtam. Nagy figyelemmel és lendülettel kezdték meg velem a munkát, Tündi tanított meg a meghívásra, a pozitív gondolkodásra  Tibortól pedig a kitartást, a töretlen jókedvet, és alázatot tanulom a mai napig. Februártól heti rendszerességgel jöttek Hajdúszoboszlóra Budapestről és édesanyámék lakásán tartottuk az infókat. Igyekeztem minél hamarabb önállóan meghívni és visszakeresni és igyekeztem a saját infóm is összeállítani, hogy minél hamarabb tudjam önállóan végezni a munkalépéseket. Édesanyám személyében komoly munkatársra leltem és így az ő támogatásával hamar megindultunk a karrier építés és szintlépések útján. Míg én a telefonos meghívást részesítem előnyben, addig édesanyám profi módon hív meg személyesen, nincs aki nemet tudna neki mondani. Házi infókat szerveztünk minden hétre amiken mindig szép számmal voltak meghívott vendégek akik nagyon nyitottan hallgatták meg az előadásokat érdeklődtek a termékek iránt és emellett elkezdtem családi és személyes infókat tartani ismerősem és az ő ismerőseik körében. Hamar megmutatkozott a munka gyümölcse mert  elkezdett a csapatunk szépen gyarapodni. Első szintlépésünket nagy mértékben köszönhetjük az akciós víztisztítónak de természetesen a végzett munka volt az ami után jönnek  a regisztrációk szépen.
Nagy örömömre szolgált, hogy édesanyám mellett hálózatépítő munkatársra  találtunk az infók során. Komlósiné Nagy Kata nagy lendülettel és kedvel   vetette bele magát a munkába, és hamar máris újabb hálózatépítő munkatársat talált Szoboszlai Edit személyében. Ők azok akik nem csak a termékekre  mondtak igent hanem az üzleti lehetőségre is és  most is itt vannak velem  és kérem, hogy egy pillanatra álljanak fel mert nagyon büszke vagyok rá hogy  a csapatomhoz tartoznak és együtt dolgozhatok velük. Csapatomban jelenleg  24 regisztrált munkatárs van. Az infókra már mindenki önállóan hív meg, birkózgatunk a nemekkel, de hát tudjuk hogy az iegenekhez a nemeken keresztül vezet az út. Az infók után rendszerint munkatársi megbeszéléseket tartunk ahol átbeszéljük terveinket, céljainkat, a munkalépéseket és mostanában nagy szerepet kap az új marketing tervel történő ismerkedés is. Azóta sokat haladtunk előre. Emlékszem az első infó csomagom Tibor állította össze. Most én segítek munkatársaimnak az első csomag összeállításában és hát én már lassan nem is számolom hogy nekem hány van és most már egy vízkicsapató berendezéssel is bővült munkaeszközeink tára amire nagyon büszke vagyok. Nos és arra is, hogy 9 munkatársammal egyetemben mindannyian tisztított vizet fogyasztunk otthonainkban. Sikerült lassan, kitartó munkával önállóvá válnom és így már heti két házi infót szervezünk ahova minden munkatárs szabadon hozhatja el vendégeit és Tündiék is csak minden második héten egyszer jönnek le amit azért is nagyon fontosnak tartok, mert még nekem is van mit tanulni tőlük és örülök nagyon hogy így az új munkatársaknak is mutatnak példát, és nekik is átadják hatalmas lendületüket, pozitív gondolkodásmódjukat, tudásukat. Én férfiasan bevallom, hogy nagyon szeretek a Tündiék közelébe lenni, olyankor mindig akkumlátort játszom és csak töltődöm, csak szívom magamban a pozitív energiákat ami belőlük jön és nagyon jól érzem magam. Egy nagy családdá váltunk lassan és nem csak a munka öröme van velük, de a nyári szalonnasütésünk emléke is nagyon élénken él bennem. Munkatársaim ilyen segítséggel nagyon hamar fejlődnek s haladnak. Kata már tart önálló személyes infókat is és a házi infókon is megosztjuk a munkát. Úgy tartunk meg egy-egy előadást, hogy az egyes programokról más és más munkatárs számol be. Hogyne érezném így jól magam! És hogy még jobb legyen hát remek termékek gondoskodnak rólam az Ökonetben hogy egészségileg is jól érezzem magam. Egy képzésen a Goji Berry és a Mangosteen csodálatos hatásáról hallottam egy előadást és mivel elég vállalkozó szellemű vagyok és maximálisan magamévá tettem azt a gondolkodásmódot, hogy úgy teszek mintha.., hát azóta rendszeresen fogyasztom a Gojit és el kell mondjam, hogy bár a versenyben nem  vettem részt, de a környezetemnek feltűnt mintha fiatalodnék….Mindenkinek tudom ajánlani, hogy próbálja ki ezeket a csodálatos termékeket.
Nagyon nagy izgalommal és örömmel vettük kezünkbe az új Ferenczy könyvet. Édesanyám naponta lelkesen  olvasgatja, ismerkedik a termékekkel, azok hatásaival és így csapatomban már nagyhatalomnak számít tudása a termék ismeret tekintetében, ha kérdés merül fel hogy mire mit és nincs hirtelen kéznél a könyv akkor csak megkérdezem őt, ő biztosan fogja tudni a választ. Az olvasás nagyon fontos és örülök, hogy munkatársaim számára is az. Örömmel olvasunk és igyekszünk akár az olvasottakat, akár a Lőrinc Marika vagy Ferenczy Laci  CD-in hallottakat az életünkbe beépíteni és kamatoztatni, hisz tudjuk, hogy csak annyi haszna van az olvasásnak amennyit az olvasottakból az életünkbe be tudunk befogadni, be tudunk építeni. Fontos hogy a rendezvényeken is rendszeresen megjelenünk, mert tudjuk, hogy személyiségünk fejlődésének ez komoly záloga.
Nagyon büszke vagyok csapatomra hisz mindenki azon munkálkodik, hogy minél hamarabb önállóan tudjon dolgozni, hogy folyamatosan fejlessze önmagát és munkatársait, így nem is csoda, hogy most hárman is kiállunk majd amikor a szintlépések elismerésére kerül sor.

2010. vége fele fordulóponthoz érkezett az életem. Muszáj volt feltennem a kérdéseket önmagam számára, mert valahogy célt tévesztettem az életemben. A megszokott munka egyre kevesebb örömet okozott, az egészségi állapotom megromlott. Éreztem, hogy valamit újat kell kezdenem, változtatnom kell az életemen. Letettem a cigarettát és a sors megadta nekem a lehetőséget és megismertetett Szénási Tibivel és az Ökonettel. Kis történetünk ami minden infón elhangzik az egyszeri hajótöröttről…ismeritek ugye? Ha nem akkor elmondom .Hát én akkor hajótöröttként nem hagytam már az első hajót sem elúszni és nagyon boldog vagyok hogy felvett az a hajó és annak a hajónak a neve Ökonet. Magyarnak tartom magam, büszke vagyok arra hogy ide születtem a Kárpát-medence ezen kis szegletébe és örülök, hogy van egy olyan cég amely megadja nekem azt a lehetőséget, hogy ne csak azzal legyek magyar, hogy a személyimben ez áll, hanem azzal is hogy tudatos emberré váltam, képes vagyok felelősséget vállalni önmagamért, a környezetmért és munkatársaimért az Ökonetben az Ökonet  által.
Én mindig érzem hogy jó helyen vagyok itt és most.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.

 

dsc_0725_large.jpg

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 2
Heti: 33
Havi: 19
Össz.: 34 729

Látogatottság növelés
Oldal: 2011.10.22 Hogyan s miért
Az én üzletem - © 2008 - 2024 - azenokonetem.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »